Glory

Glory

GLORY LTD. korporacija je pionir u razvoju i proizvodnji strojeva i sistema za rad s novcem još od 1918. godine.

Sjedište tvrtke GLORY LTD., je u gradu Himeji, u Japanu dok je glavna aktivnost grupacije je proizvodnja, prodaja i održavanje strojeva za rad s novcem, kao i gotovinskih upravljačkih sustava, automata za prodaju i automatske servisne opreme.

Oprema koju nudimo, integriramo i opremamo korisnicima, u sklopu cjelovitih rješenja za obradu gotovine najvećim dijelom pripada grupaciji Glory, najvećem svjetskom proizvođaču opreme i rješenja za obradu gotovine.

Glory je ne samo brand i sinonim za kvalitetu, već zaista i najveći svjetski proizvođač opreme za obradu i pripremu gotovine, što je i potvrdio kupnjom i uspješnom integracijom grupacije Talaris pod jedan brand Glory Global Solutions.

Ekskluzivni smo zastupnik Glory grupacije gotovo 30 godina, bez prekida, uz kontinuirano ulaganje u znanje, ljudske resurse i opremu.

Uz Glory, predstavljamo i tvrtke MultiCash, Double Power, CashConcept i to za tržišta Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Proces razvoj sustava i tehničkih rješenja za obradu gotovine na tržištu Hrvatske kao i na susjednim tržištima, gdje smo kao grupa i prisutni, intenzivno je započeo u nazad 10 godina.

U samim začecima tržište se počelo opremati s malim, klasičnim šalterskim brojačima marke Glory i to ponajprije s jednostavnijim strojevima bez naprednih sustava zaštita. U tome prvome ciklusu opremanja gotovo sve financijske institucije postajale su korisnici Glory uređaja kao i naših samostalnih usluga.

Intenzivnijim ulaskom Slovenije i kasnije Hrvatske u EU, te prilagođavanjem ostalih država u kojima poslujemo zakonima EU i ukupno društva, vezanih uz obradu i procesiranje gotovine, financijske institucije, ponajviše banke započele su s razvojem i drugim većim ciklusom investiranja u opremu namijenjenu upravo za ovu namjenu. U taj ciklus spadaju sortirke novčanica, rolirke i brojači kovanica, sustavi za transport i vakumiranije pakiranog novca.

Danas nakon nekoliko ciklusa izmjene uređaja, sve relevantne financijske institucije u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori najvećim, gotovo 100 – postotnim udjelom, za trezorsko poslovanje, koriste naše uređaje za obradu svoje gotovine, kao i popratna rješenja.

Uz samu integraciju uređaja korisnicima nudimo i personalizirano rješenje za administriranje protoka gotovine, odnosno SoftCash – vlastito programsko rješenje, alat za integriranje CashFlow rješenja u gotovinske procese banke.

S velikim samopouzdanjem možemo tvrditi da smo svojim radom i zalaganje i razvojem uređaja i opreme uvelike doprinijeli oblikovanju procesa obrade gotovine posebice u Hrvatskoj i svim zemljama u kojima uspješno poslujemo.Za više informacija posjetite http://www.gloryglobalsolutions.com/

Uređaji

Korisnici pojedinih uređaja-->